Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Návštevy v Nemocnici AGEL Komárno sú opäť povolené

12.2.2024

Nemocnica AGEL Komárno po dlhých týždňoch platnosti dnes ruší zákaz návštev pacientov na oddeleniach. Od 12. februára 2024 je možné navštíviť v nemocnici príbuzného, a to za dodržania stanovených podmienok.

Nemocnica AGEL Komárno počas nepriaznivej epidemiologickej situácie – zvýšeného výskytu respiračných ochorení veľmi citlivo pristupovala k zákazu návštev pacientov, ale aj s ohľadom na príbuzných a snahou byť v súlade s právami pacientov. 

„Návštevy pacientov boli u nás dlhé mesiace počas nepriaznivej epidemiologickej situácie zakázané, minimálny počet výnimiek sme udelili pre pacientov v terminálnom štádiu ochorenia, aby sa s nimi rodinní príslušníci mohli rozlúčiť,“ povedal riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška, MPH.   

Od 12. februára sa povolenie návštev vzťahuje na všetky oddelenia s výnimkou covid oddelenia. 
„Návštevné hodiny na všetkých oddeleniach budú medzi 14.00 hod. až 15.00 hod. každý deň za podmienok dodržania hygienicko-epidemiologického režimu. Návštevy sú povolené s obmedzením - pri pacientovi môže byť naraz prítomná jedna osoba na dobu 15 minút. Po jej odchode môže prísť na návštevu ďalšia osoba,“ objasnil riaditeľ nemocnice Mgr. Miroslav Jaška, MPH. 

Späť