Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica privítala vyše tristo školákov v rámci Dňa otvorených dverí

7.6.2022

Komárňanská nemocnica privítala vyše tristo školákov v rámci Dňa otvorených dverí Nemocnica AGEL Komárno po ťažkých dvoch rokoch v pondelok 6.6.2022 usporiadala Deň otvorených dverí. Podujatia sa zúčastnilo 320 detí z miestnych základných škôl. Prispelo k tomu aj krásne počasie, letné dopoludnie využili učitelia na program formou aktívneho vzdelávania.

Nemocnica AGEL Komárno na Deň otvorených dverí prichystala pre žiakov 1-4 ročníka základných škôl veľa milých prekvapení. V priestoroch parku nemocnice boli pripravené stanovištia, ktoré boli venované predovšetkým zdravotníckej osvete. Sestry a lekári ukázali, ako sa ošetrujú rany, odmerali žiakom krvný tlak, školáci si vyskúšali použitie fonendoskopu. Deti veľmi zaujala prehliadka sanitky a taktiež mohli si vyskúšať oživovanie  a masáž srdca na figuríne na výučbu prvej pomoci.

Školáci si okrem nových informácií užili aj zábavné predpoludnie s klaunmi z neziskovej organizácie Červený nos. Pre žiakov bola pripravená aj súťaž v  skákaní vo vreci,  skákanie cez švihadlá. 

Deti si prišli na svoje tiež pri občerstvení, kde im nemocnica tiež pripravila aj zdravé ovocie.

„ Sme radi, že sa tretí ročník Dňa otvorených dverí v našej nemocnici vydaril a prišlo toľko žiakov, ktorí sa príjemne zabávali, ale zároveň sa dozvedeli aj zaujímavé a dôležité informácie o zdraví a záchrane ľudského života “ uviedol riaditeľ nemocnice Miroslav Jaška s tým, že už teraz sa teší na ďalší ročník.

Späť