Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Nemocnica Komárno dostala sponzorský dar od Občianskeho združenia KUKKONIA

22.4.2020

Dňa 20.4.2020 Nemocnica Komárno s.r.o. dostala od Občianskeho združenia KUKKONIA so sídlom v Dunajskej Strede veľký sponzorský dar, kde boli doručené dezinfekčné prostriedky , chirurgické masky, respirátory, ochranné okuliare, ochranný odev, gumené rukavice, ochranné čiapky, ochranné štíty, ochranné návleky na obuv.

Nemocnica Komárno vyjadruje za uvedený dar úprimné poďakovanie. Túto nezištnú pomoc si veľmi váži, obzvlášť v tom hektickom čase. Osobné ochranné prostriedky pomôžu zamestnancom nemocnice bezpečne zvládnuť ich aktuálne nasadenie pri poskytovaní zdravotnej starostlivosti obyvateľom a pacientom z Komárna a okolia, umocnia pocit istoty v ochrane pred pandémiou koronavírusu. 

Činnosť Občianskeho združenia KUKKONIA Nemocnica Komárno pozorne sleduje a praje veľa úspechov a splnených cieľov v ich záslužnej práci a Nemocnica Komárno sa teší na ďalšiu spoluprácu do budúcna.

Späť