Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Venujte 2% Vašej nemocnici a zvýšte komfort pacientov – Vás, Vašich známych a rodinných príslušníkov

25.1.2016

Všeobecná nemocnica Komárno, prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená skupinou AGEL, aj tento rok vyhlasuje akciu Venujte 2% Vašej nemocnici, ktorá má pomôcť pokračovať v obnovovaní lôžkového fondu pre hospitalizovaných pacientov. Cieľom kampane je zvýšiť komfort pacientov - Vás, Vašich známych a rodinných príslušníkov.

Nemocnica má 11 lôžkových oddelení a 3 jednotky intenzívnej starostlivosti, ktoré disponujú 368 lôžkami na ktorých sa ročne vystrieda viac ako 14 000 pacientov. Venovať časť svojich už zaplatených daní znamená rozhodnúť o tom, kde budú tieto peniaze použité. Nemocnica aj tento rok vyzýva ľudí aby venovali svoje 2% zaplatených daní na zlepšenie zdravotnej starostlivosti v komárňanskom regióne. „Minulý rok sa nám podarilo získať rekordný objem prostriedkov z venovaných daní, vo výške viac ako 31 tisíc EUR, vďaka ktorým bolo zakúpených 8 lôžok na nadštandardné izby, 5 plne elektricky polohovateľných postelí na oddelenie intenzívnej medicíny, ktoré spĺňajú všetky nároky modernej intenzívnej starostlivosti o pacienta. Okrem toho sa kúpili detské postieľky pre novorodencov a 100 pasívnych antidekubitných matracov, ktoré výrazne pomáhajú v prevencii preležanín. Takýmto spôsobom by sme chceli spríjemniť pacientom pobyt na lôžku, na ktorom niektorí musia tráviť aj niekoľko dní,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Viktor Dudáš.

Vedenie Všeobecnej nemocnice Komárno sa v tejto súvislosti snaží využiť maximum dostupných financií, vlastných aj sponzorských, a preto sa už obrátila aj na obchodných partnerov a významné firmy v regióne Komárno so žiadosťou o presmerovanie 2% zo zaplatených daní neziskovej organizácii FORLIFE, ktorá prevádzkuje Všeobecnú nemocnicu Komárno. „V minulom roku sme vďaka darovaným financiám vybavili všetky oddelenia novými paplónmi, vankúšmi a prestieradlami za 21 000 Eur. V predchádzajúcich rokoch sme zakúpili prístroj na vyšetrenie sluchu novorodencov za viac ako 3.400 Eur a posteľnú bielizeň za viac ako 5.400 Eur,“ dodal riaditeľ s tým, ževenovanie už zaplatených daní neznamená žiadny výdavok navyše, pretože daň, ktorú odvádzate do štátneho rozpočtu, premeníte na adresný dar, ktorým pomôžete vytvoriť lepšie podmienky pre pacientov, ktorými môžete byť aj Vy a Vaši blízki.

Ak sa rozhodnete venovať svoje 2% zo zaplatených daní Všeobecnej nemocnici v Komárne, prosíme, vyplňte nasledovné údaje o prijímateľovi: FORLIFE n.o., Komárno, 945 75, Mederčská 39, nezisková organizácia, IČO: 37970933. Podrobné informácie ako aj potrebné tlačivá sú k dispozícii na internetovej stránke nemocnice www.forlife.sk/darujte-2.html.

Späť