Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Komárňanská nemocnica je opäť najlepšou pôrodnicou v kraji

15.4.2015

Pôrodnica Všeobecnej nemocnice Komárno, ktorá je prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená spoločnosťou AGEL SK, bola opätovne v projekte Sprievodca pôrodnicami ohodnotená ako najlepšia pôrodnica v Nitrianskom kraji a v rámci Slovenska ju mamičky ohodnotili ako štvrtú najlepšiu.

Všeobecná nemocnica Komárno poskytuje na gynekologicko-pôrodníckom oddelenia komplexnú starostlivosť počas tehotenstva, pôrodu a v šestonedelí. „Veľmi nás potešili tohtoročné výsledky hlasovania mamičiek a sme šťastní, že nás a našu prácu ohodnotili naše pacientky najvyššou známkou spokojnosti,“ povedal primár oddelenia, MUDr. František Tóth, PhD. o projekte, ktorý v sebe spája profesionalitu kolektívu, kvalitu poskytovaných služieb a postoj k pacientom.

V minulom roku priviedli na svet zdravotníci komárňanskej nemocnice celkom 819 detí, čím počet pôrodov oproti roku 2013 vzrástol o 67 bábätiek. Podľa riaditeľa nemocnice Mgr. Viktora Dudáša je väčší počet pôrodov na oddelení výsledkom spokojnosti rodičiek. „V mene vedenia nemocnice sa chcem poďakovať nielen všetkým mamičkám, ktoré si vybrali našu nemocnicu, ale aj celému kolektívu gynekologicko-pôrodníckemu a novorodeneckého oddelenia, ktorý má najväčšiu zásluhu na tomto pozitívnom výsledku,“ uviedol riaditeľ nemocnice, Mgr. Viktor Dudáš a dodal, že nemocnica má v pláne aj naďalej vylepšovať poskytované služby a podmienky na oddelení.

„Komárňanská nemocnica sa chce v blízkej budúcnosti uchádzať o titul Baby Friendly Hospital (Nemocnice priateľské k deťom), ako znak toho, že potreby mamičiek a ich detí patria medzi priority tejto pôrodnice,“ uzavrel riaditeľ.

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v Komárne v roku 2001 ako prvé oddelenie v nitrianskom kraji povolilo prítomnosť otecka pri pôrode. Dnes si môže budúca mamička okrem prítomnosti blízkej osoby pri pôrode vybrať z rady služieb, vďaka ktorým bude príchod jej potomka nielen krásny a bezbolestný.

Skupina AGEL na Slovensku manažérsky riadi neziskovú organizáciu FORLIFE, Všeobecnú nemocnicu Komárno, ktorá opakovane obhájila prvé miesto a stala sa najlepšou pôrodnicou Nitrianskeho kraja. Vlastní Nemocnicu Krompachy, ktorá je podľa mamičiek najlepšou pôrodnicou 2014 v Košickom kraji, Nemocnicu Zvolen, ktorá sa umiestnila ako tretia najlepšia pôrodnica v Banskobystrickom kraji.

Späť