Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Sťahovanie z interného pavilónu Všeobecnej nemocnice Komárno sa začne už zajtra

24.3.2015

Vedenie Všeobecnej nemocnice Komárno, ktorá je prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená skupinou AGEL, v stredu, 25.marca 2015 začína so sťahovaním oddelení interného pavilónu (I) do náhradných priestorov v pavilóne P. K tomuto kroku ho prinútil technický stav interného pavilónu, ktorý sa začne po schválení prostriedkov zastupiteľstvom Nitrianskeho samosprávneho kraja kompletne rekonštruovať. Návštevy pre pacientov geriatrického oddelenia a oddelenia vnútorného lekárstva (interného) budú z dôvodu sťahovania od 25. – 27. marca 2015 obmedzené a len vo výnimočných prípadoch im bude návšteva povolená.

Z interného pavilónu  sa na prízemie pavilónu P presťahuje aj ambulancia geriatrická, kardiologická, ambulancia vnútorného lekárstva a jednotka intenzívnej starostlivosti oddelenia vnútorného lekárstva. V pavilóne P naďalej ostáva Neurologické oddelenie na prvom poschodí a Oddelenie centrálnej sterilizácie v suteréne. „Projekt na rekonštrukcie pavilónu máme pripravený a je schválená aj časť finančných prostriedkov z Nitrianskeho samosprávneho kraja. Pevne veríme, že s rekonštrukciou sa bude môcť čoskoro začať,“ uviedol riaditeľ nemocnice, Mgr. Viktor Dudáš.

Všeobecná nemocnica Komárno s viac ako 110-ročnou históriou je jedným z najvýznamnejších poskytovateľov zdravotnej starostlivosti v regióne. Poskytuje liečebno-preventívnu starostlivosť pre takmer 110 tis. obyvateľov spádového územia okresu Komárno. „Odbornú zdravotnú starostlivosť poskytujeme našim pacientom na 11 lôžkových oddelenia, 3 jednotkách intenzívnej starostlivosti (JIS), v 23 ambulanciách a 10 oddeleniach spoločných liečebných a vyšetrovacích zložiek,“ dodal Mgr. Dudáš.

Späť