Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Oddelenie dlhodobo chorých Všeobecnej nemocnice Komárno sa bude sťahovať do nových priestorov

23.1.2015

Všeobecná nemocnica Komárno, prevádzkovaná neziskovou organizáciou FORLIFE a manažérsky riadená skupinou AGEL, v rámci svojho dlhodobého programu rekonštruncií chystá pre dlhodobo chorých pacientov nové priestory v budove bývalého ušno-nosno-krčného (ORL) oddelenia na prvom poschodí. S rekonštrukciou za viac ako 70 tisíc EUR sa začalo začiatkom tohto roka.

V súčasnosti je oddelenie umiestnené na štvrtom poschodí interného pavilónu a má kapacitu 30 lôžok . „K tomuto kroku sme sa rozhodli z dôvodu zvýšenia komfortu dlhodobo chorých pacientov, ako aj pre zlepšenie pracovných podmienok lekárov a ostatných zamestnancov oddelenia. Dúfame, že ak bude rekonštrukcia pokračovať podľa harmonogramu, tak by mohlo byť oddelenie presťahované do nových priestorov už v marci tohto roku,“ uviedol riaditeľ nemocnice Mgr. Viktor Dudáš  s tým, že v nových priestoroch bude vybudovaná nová elektroinštalácia, vymenené okná na plastové, obnovené sprchy a sociálne zariadenia a budú aj nové podlahy.

Oddelenie dlhodobo chorých bolo zriadené 15.2.2000 a poskytuje starostlivosť pre chronicky chorých pacientov od 18. roku života. Nakoľko v nemocnici nie je lôžkové fyziatricko - rehabilitačné oddelenie, ani oddelenie paliatívnej medicíny, oddelenie poskytuje aj rehabilitačnú starostlivosť u starších a chronicky chorých pacientov. Na oddelení je poskytovaná starostlivosť aj pacientov v posledných štádiách ochorení. 

Späť