Logo

PARTNER VÁŠHO ZDRAVIASme súčasťou skupiny AGEL, najväčšieho súkromného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti v strednej Európe.

KLIENTSKE CENTRUM

+421 (0)35 7909 111

Nemocnica

Chirurgické oddelenie komárňanskej nemocnice dostalo desať nových polohovacích lôžok

30.1.2017

Chirurgické oddelenie Všeobecnej nemocnice Komárno, ktorú prevádzkuje nezisková organizácia FORLIFE a manažérsky riadi skupina AGEL SK, umiestnilo 10 nových, moderných, plne vybavených polohovacích lôžok pre svojich pacientov, ktoré zaobstaralo vďaka podpore, ktorá sa často vyskytne aj zo strany súkromných spoločností.

Nové lôžka majú oproti pôvodným veľkú výhodu vďaka svojej zníženej váhe a vyššej úrovni variability a vďaka jednoduchšej manipulácii pri práci s pacientom. Moderné lôžka nemocnici pre chirurgické oddelenie venovala spoločnosť REAL-K z Komárna. „Veľmi nám záleží na tom, aby mala nemocnica neustále lepšie podmienky na poskytovanie služieb svojim pacientov.  Vnímame aktívnu snahu nemocnice o zlepšovanie a všimli sme si, že sa za posledné obdobie v nemocnici vykonalo veľa pozitívneho pre zvýšenie kvality poskytovania zdravotnej starostlivosti. Práve preto sme radi, že  sme mohli aj my prispieť k dobru pacientov v našom regióne. Takúto aktivitu, v rámci finančných možností, sa budeme snažiť podporovať aj v budúcnosti, pretože zlepšovanie a zvyšovanie kvality zdravotných služieb podporuje každého obyvateľa nášho regiónu,“ uviedol konateľ spoločnosti REAL-K  Ing. Ladislav Mészáros.

Slová vďaky odzneli aj z úst riaditeľa nemocnice Mgr. Viktora Dudáša. „Touto cestou by som sa chcel v mene celej nemocnice, ako aj našich pacientov poďakovať konateľovi spoločnosti REAL-K, pánovi Mészárosovi. Takáto podpora znamená pre našu nemocnicu veľmi veľa a veríme, že bude pozitívnym príkladom aj pre iné spoločnosti z nášho regiónu.“

Chirurgické oddelenie Všeobecnej nemocnice Komárno ročne prevádza približne 2400 operácií a hospitalizuje vyše 3000 pacientov. Oddelenie pred necelým rokom prešlo aj renováciou v hodnote 80.000€, v rámci ktorej došlo k vybudovaniu štyroch nových nadštandardných izieb ako aj k vybudovaniu bezbariérových hygienických zariadení. Nemocnica sa však neustále snaží o zvyšovanie kvality a úrovne komfortu pre svojich pacientov a je vďačná za akúkoľvek pomoc, ktorá by k tejto snahe mohla pozitívne prispieť. „Sme vďační pomoci súkromných spoločností akou je napríklad spoločnosť REAL-K. Práve vďaka pomoci zo strán takýchto spoločností máme možnosť na postupnú modernizáciu našich oddelení, ktoré zároveň prispievajú ku zvyšovaniu bezpečnosti a úrovne komfortu pre našich pacientov,“ dodal primár chirurgického oddelenia MUDr. Gustáv Škodáček.

Späť